Ett byggföretag i Uppsala med omnejd

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Jag har sett i kommentarerna att ni är många som har haft svårt med att hitta bra och seriösa byggföretag i Uppsala med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta. AP Smart Bygg är ett företag som jag fått som tips utav en nära vän till mig, och som jag direkt kände var ett pålitligt företag. Jag har tidigare haft problem med att hitta företag inom bygg som har varit professionella och seriösa, då de flesta företag har gjort mig besviken, vilket har varit synd. Jag och min sambo valde nu i höstas att vända oss till AP Smart Bygg, när vi behövde hjälp med att bygga en altan på baksidan utav vår trädgård. Personalen visade sig vara otroligt duktiga när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt i ett företag, då det är på detta sätt som man som kund känner sig trygg och säker med det företag som man vänt sig till. Det här med kundservice är någonting som jag anser att fler företag borde börja arbete med, och jag tycker verkligen att det är synd att det finns firmor som helt och hållet struntar i detta.

Vi som kunder stod i fokus för företaget under hela processen, och personalen arbetade under hela tiden med våra önskemål, behov och förutsättningar för att kunna göra oss så nöjda som möjligt. Resultatet blev otroligt fint, och vår nya altan är nu vårt favoritställe i vårt hem. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Knivsta, Märsta eller Uppsala med omnejd att vända er till AP Smart Bygg.