Nagelförlängning på Östermalm

Nu är jag lycklig igen, äntligen, då jag precis har varit hos Libra Nails som har utfört en nagelförlängning på Östermalm på mina naglar och som vanligt är jag så nöjd med resultatet plus att jag vet om att naglarna kommer hålla en hög och god kvalité i flera veckor. Jag vet det här på grund av att jag har varit hos dem ett flertalet gånger innan och vet om att de enbart använder högkvalitativt material och att deras anställda har en god utbildning samt en lång erfarenhet inom denna bransch. Om man går in och läser på deras hemsida, så skriver de såhär: Hos oss på Libra Nails, så är nöjda kunder någonting som betyder väldigt mycket. Vi vill göra alla kunder 100 procent nöjda med precis allt som vi gör för dem . Vi är företaget som man alltid kan lita på, när det kommer till naglar och god kundservice. Det stämmer verkligen det de skriver där och jag kan garantera er att ni inte kommer bli missnöjda med resultatet. För information om dem gör ni lättast i att ringa till dem på telefonnummer, 0723 – 52 55 55.