Alt i Allo Laget Limited UK Filial

Hej på er alla goa och glada människor som vill läsa här i min lilla blogg! Jag har äntligen tagit steget och öppnat ett eget företag. En pizzeria i Vimmerby. Jag hade länge gått arbetslös, när jag bestämde mig för att börja baka pizzor. Jag vet att de flesta människor tycker om att käka pizza, så jag tror nog att mitt företag ska gå bra. Innan jag kunde öppna, behövde jag hjälp av en snickare i Vimmerby. Alt i Allo Laget Limited UK Filial, är namnet på det företag som varit och byggt om i lokalerna så att det har blivit en riktigt häftig och snygg pizzeria. 

 

Jag fick tipset av min arbetsförmedlare som själv anlitat sig av Alt i Allo Laget Limited UK Filial. Min arbetsförmedlare som har känt mig i flera år, peppade mig när jag startade eget, och han ville absolut inte att mina drömmar skulle krossas av någon oseriös fuskbyggare. Jag är verkligen glad att jag fick det här tipset på det här företaget av min arbetsförmedlare, för ett bättre jobb än det som dessa snickare i Vimmerby har gjort, när de byggt om här i lokalerna så att det har blivit en pizzeria, det har jag svårt att tro att någon annan hade kunnat göra lika bra som Alt i Allo Laget Limited UK Filial har gjort. Min arbetsförmedlare har fått hjälp att bygga en riktigt fin altan av det här företaget, men också fått renoverat sitt kök! Jag vill förstås att ni ska komma till mig och få äta de godaste pizzorna i hela Vimmerby, kanske är dessa pizzor till och med godast i hela Småland? Men jag vill också att ni som söker en Snickare i Vimmerby, ska få en lika kvalitativ hjälp som jag och min arbetsförmedlare har fått!